FAQ 82386
E-mail
Waar vind ik het nummer van mijn Ariba Network-ID (AN-ID)?
Vraag

Waar vind ik het nummer van mijn Ariba Network-ID (AN-ID)?

Antwoord

Als u bent aangemeld bij uw SAP Ariba-account, verschijnt uw AN-ID-nummer als u klikt op uw initialen > Instellingen in de rechterbovenhoek van de toepassing. Het wordt ook onder aan elke pagina weergegeven, rechts van de naam van uw bedrijf.

Aanvullende informatie

Als u geen toegang krijgt tot uw account (Gebruikersnaam en / of Wachtwoord onbekend) maar het geregistreerde e-mailadres is wel actief, stelt u het wachtwoord opnieuw in. U ontvangt een e-mail met de Gebruikersnaam. Hiermee kunt u het wachtwoord opnieuw instellen.

Als u geen toegang krijgt tot uw account (Gebruikersnaam en / of Wachtwoord onbekend) en het geregistreerde e-mailadres is niet meer geldig of toegankelijk, dan neemt u contact op met de klant. Zij hebben de gegevens van uw AN-ID en kunnen deze op verzoek met u delen.

Uw AN-ID-nummer is het accountnummer van uw bedrijf in het Ariba-systeem. Met dit nummer kunnen meerdere taken worden uitgevoerd, waaronder:

Van toepassing op

SAP Ariba Contracts
SAP Ariba Sourcing
SAP Ariba Start Sourcing
SAP Ariba Strategic Sourcing Suite
SAP Business Network

Gebruiksvoorwaarden  |  Copyright  |  Veiligheidsverklaring  |  Privacy