Svar på vanliga frågor 82343
E-post
Hur uppdaterar jag vart mina inköpsorder skickas?
Fråga

Hur ändrar jag vart mina inköpsorder skickas? Hur kan jag ändra mina inställningar och aviseringar för routing av beställningar?

Svar

Du kan ändra hur du tar emot inköpsorder genom att uppdatera din metod för Routing av elektroniska beställningar:

1. Logga in på ditt SAP Ariba Network -konto.
  2. Klicka på dina initialer > Inställningar i det övre högra hörnet av applikationen.
  3. Klicka på Elektronisk routing av beställning.
  4. Välj önskat routingalternativ (online, e-post, fax, cXML eller EDI) för varje dokumenttyp. Om du vill välja samma routingmetod för alla alternativ väljer du Samma som nya katalogbeställningar utan bifogade filer.

Obs! Om du konfigurerar routingmetoden cXML klickar du på länken Konfigurera cXML-inställning för att konfigurera parametrar som används vid anslutning till din cXML-applikation.

5. Ange motsvarande information för ditt routingval.
  6. Klicka på Spara.
Ytterligare information

Du kan även aktivera kundspecifik routing av beställningar för att ange olika regler för olika kunder.

Gäller för

SAP Ariba Supply Chain Collaboration
SAP Business Network

Användningsvillkor  |  Copyright  |  Säkerhetsinformation  |  Sekretess