Usein kysytyt kysymykset 174466
Sähköposti
Miten luon tilausvahvistuksen?
Kysymys

Miten luon tilausvahvistuksen? Miten vahvistan tilauksen?

Vastaus

Jos tilaus sisältää rivinimikkeitä tai palveluja, jotka eivät ole tilapäisesti käytettävissä tai joita ei ole enää tarjolla, voit vahvistaa ne tilauksen osat, jotka voit toteuttaa, jälkitoimittaa muut rivinimikkeet tai hylätä rivinimikkeet.

Tilausvahvistuksen lähettäminen:

1. Valitse Työpöytä > Tilaukset (tai muu tilauksiin perustuva ruutu).
  2. Napsauta sen ostotilauksen numeroa, jonka haluat vahvistaa.
  3. Valitse Luo tilausvahvistus > Päivitä rivinimikkeet.
  4. Syötä vahvistusnumero Tilausvahvistuksen otsikko -osioon. Voit lisätä myös arvioidut lähetyskulut, arvioidun veron sekä kommentteja.
  5. Valitse Syötä lähetys- ja verotiedot rivinimiketasolla, jos haluat syöttää arvioidun lähetyspäivämäärän, toimituspäivämäärän, lähetyskulut tai kommentit kullekin vahvistamallesi rivinimikkeelle.

Seuraava osa tilausvahvistusta on näiden rivien vahvistaminen tai hylkääminen, jotta voit tiedottaa asiakkaallesi, onko hänen tilauksensa mahdollinen tai täytyykö se laittaa jälkitoimitukseen.

1. Tee jokin seuraavista:
    1. Syötä nimikekohteiden osalta numeroarvo vähintään yhteen näistä kentistä: Vahvista, Jälkitoimitus ja Hylkää.
    2. Jos kyseessä on palvelunimike, valitse Vahvista tai Hylkää.
  2. Napsauta Lisätiedot rivinimikkeen kohdalla ja tee jokin seuraavista toimenpiteistä:
    1. Muokkaa lähetys- ja toimituspäivämääriä, lähetys- ja verokulujen tietoja, kehittyneen hinnoittelun tietoja sekä kommentteja.
    2. Valitse hylättyjen määrien osalta Hylkäyksen syy. Jos valitset Hylkäyksen syy -kentässä vaihtoehdon Muu, sinun on syötettävä arvo Kommentit-kenttään.
  3. Napsauta OK, kun olet lopettanut rivinimikkeen lisätietojen päivityksen.
  4. Napsauta Seuraava.
  5. Napsauttamalla Lähetä voit lähettää tilausvahvistuksen asiakkaallesi ja palata ostotilauksen lisätietojen sivulle.
Lisätiedot

Koskee seuraavia:

SAP Business Network

Käyttöehdot  |  Copyright  |  Turvallisuusseloste  |  Tietosuoja