Ofte stillede spørgsmål 154523
E-mail
Hvorfor kan jeg ikke finde en bestemt indkøbsordre?
Problem

Hvorfor kan jeg ikke finde en bestemt indkøbsordre?

Løsning

1. Først skal du kontrollere, om du har en aktiv handelsrelation til din kunde.

1. Log på din SAP Ariba Network-konto.
  2. Klik på [brugerinitialer] > Indstillinger øverst til højre på siden, og vælg Kunderelationer.
    Din kunde burde blive vist under fanen Aktuelle relationer.

Hvis du stadig ikke har en handelsrelation med den pågældende kunde, skal du oplyse dit Ariba Network-id (ANID) til kunden og få denne til at sende en relationsanmodning.

2. Hvis du har en aktiv handelsrelation, skal du søge efter din ordre:

1. Gå til fanen Arbejdsområde øverst på siden.
  2. Vælg Ordrer for at vise alle ordrer.
  3. Klik på Rediger filter for at udvide filtermulighederne.
  4. Indtast indkøbsordrenummeret i feltet Ordrenummer.
  5. Markér alternativknappe Nøjagtigt match under indkøbsordrenummeret.
  6. Klik på Anvend.

Fliser i arbejdsområdet viser som standard dokumenter fra de seneste 31 dage, men du kan ændre datointervallet, så dokumenter inden for et interval på 365 dage vises. Klik på Gem filter, når du har klikket på Anvend, for nemt at filtrere dokumentresultater med søgeparametrene.

3. Hvis du stadig ikke kan se din indkøbsordre:

Yderligere oplysninger

Du kan muligvis modtage oplysninger fra din kunde om en igangværende ordre uden at du kan finde den på din konto. Eksempel: Hvis id'et for et ordredokument starter med "PR", kan dette repræsentere et indkøbsrekvisitionsnummer. Det betyder, at din kundes anmodning skal godkendes internt, inden du kan modtage ordren. Kontakt din kunde for at kontrollere ordrens godkendelsesstatus.

Gælder for

SAP Ariba Discovery
SAP Ariba Supply Chain Collaboration
SAP Business Network

Brugervilkår  |  Copyright  |  Sikkerhedsbekendtgørelse  |  Beskyttelse af personlige oplysninger