Vanlige spørsmål 153605
E-post
Hvorfor finner jeg ikke en hendelse?
Spørsmål

Hvorfor finner jeg ikke en hendelse?

Svar

Det er flere årsaker til at en sourcinghendelse som bedriften din er invitert til, ikke vises. Nedenfor finner du ulike scenarier som kan forklare årsaken:

Har du mottatt en en invitasjon til hendelsen?

Kjøpere inviterer leverandører til hendelser ved å velge hver enkelt deltaker, så det er en mulighet for at bare én person fra bedriften har fått en invitasjon. Bare de som er invitert til hendelsen, får tilgang.

Hvis du vil be om en invitasjon for deg selv eller andre i organisasjonen, må du kontakte prosjekteieren.

Har du logget på riktig konto?

Det er mulig at du har mer enn én Ariba Network-konto. Hvis du har flere kontoer, må du sørge for at du er logget på kontoen du ble invitert til.

Er du på Ariba Sourcing-plattformen?

Hvis du ser Ariba Network, Ariba Discovery eller Ariba Contracts øverst til venstre i applikasjonen, prøver du å få tilgang til en annen plattform i Ariba Commerce Cloud-kontoen og du får ikke frem hendelsen her. Klikk på rullegardinmenyen øverst til venstre i applikasjonen og velg Forslag. Denne handlingen tar deg til Ariba Sourcing-plattformen og viser eventuelle hendelser du er invitert til.

Har du fylt ut profilen kunden bad om?

Enkelte kunder krever at du fyller ut bestemt informasjon før du kan se noen tilbud.

Hvis du logger på kontoen din og får følgende melding, må du fylle ut profilen kunden bad om:

Kunden har bedt deg fylle ut følgende informasjon før de kan samhandle med deg.

Klikk på Gå til kundeprofil og fyll ut de obligatoriske feltene. Når du har oppgitt den ønskede informasjonen, kan du begynne å delta i hendelser.

Er du utestengt fra hendelsen?

Hendelsen blir ikke vist på dashbordet hvis kjøperen har utestengt brukeren din fra hendelsen. Kontroller e-posten din for å se om du ble varslet før du ble utestengt fra hendelsen. I dette tilfellet må du kontakte kunden for å få tilgang.

Blir du dirigert til en tom side når du klikker på en hendelse i kontoen?

Sikkerhetsfunksjoner på datamaskinen kan forårsake en tom side når du prøver å få tilgang til en hendelse. Bruk følgende trinn til å løse dette problemet.

1. Kontroller URL-adressen på den tomme eller svarte siden.
  2. Hvis URL-adressen begynner med HTTP, endrer du dette til HTTPS.
  3. Naviger til den nye siden.
  4. Godta alle sikkerhetsadvarsler som vises i nettleseren.

Har kjøperen oppgitt at hendelsen bare skal publiseres og ikke publiseres direkte?

Kjøpere har mulighet til å oppgi et publiseringstidspunkt for hendelsen, og du får ikke tilgang til hendelsesinnholdet før det planlagte tidspunktet er passert. Hvis du mener at dette er en feil fordi kjøperen har bedt deg gå gjennom innholdet, må du kontakte kunden direkte.

Gjelder for

SAP Ariba Contracts
SAP Ariba Discovery
SAP Ariba Sourcing
SAP Ariba Strategic Sourcing Suite
SAP Ariba Supplier Lifecycle & Performance
SAP Business Network

Vilkår for bruk  |  Copyright  |  Sikkerhetsinformasjon  |  Personvern