Vanlige spørsmål 139080
E-post
Hvordan deltar jeg på min kjøpers hendelse ved å bruke en e-postinvitasjon?
Spørsmål

Hvordan deltar jeg på min kjøpers hendelse ved å bruke en e-postinvitasjon?

Svar

Bruk lenken Klikk her i e-postvarselet for å få tilgang til sourcing-hendelsen.

Mens kjøpere kanskje tilpasser e-postinnholdet du mottar, inneholder alle e-postinvitasjoner en lenke med tilgang til hendelsen.

Avhengig av din tidligere erfaring med Ariba-løsninger, gjør du ett av følgende for å få tilgang til hendelsen etter at du klikker på lenken:

Tilleggsinformasjon

Registrering av en Ariba-konto gir deg en konsolidert oversikt over alle dine kundeforhold. Med denne ene profilen kan du vise forretningsmuligheter, delta på sourcing-hendelser, delta på kontraktforhandlinger og administrere ordrer, kataloger og fakturaer.

Gjelder for

SAP Ariba Discovery
SAP Ariba Sourcing
SAP Business Network

Vilkår for bruk  |  Copyright  |  Sikkerhetsinformasjon  |  Personvern