Ofte stillede spørgsmål 139080
E-mail
Hvordan deltager jeg i min indkøbers hændelse via en e-mail-invitation?
Spørgsmål

Hvordan deltager jeg i min indkøbers hændelse via en e-mailinvitation?

Svar

Brug linket Klik her i e-mailen for at få adgang til Sourcing-hændelsen.

Indkøbere kan muligvis tilpasse det e-mail-indhold, du modtager, og alle e-mails indeholder et link, der giver dig adgang til hændelsen.

Afhængigt af din tidligere oplevelse med SAP Ariba-løsninger skal du gøre et af følgende for at få adgang til hændelsen, efter at du har klikket på linket:

Yderligere oplysninger

Når du opretter en SAP Ariba-konto, får du et samlet overblik over alle dine kunderelationer. Med denne ene profil kan du se forretningsmuligheder, deltage i Sourcing-hændelser og kontraktforhandlinger samt administrere ordrer, kataloger og fakturaer.

Gælder for

SAP Ariba Discovery
SAP Ariba Sourcing
SAP Business Network

Brugervilkår  |  Copyright  |  Sikkerhedsbekendtgørelse  |  Beskyttelse af personlige oplysninger