FAQ 138373
E-mail
Hoe kan ik zoeken op inkoopordernummer?
Vraag

Hoe kan ik zoeken op inkoopordernummer?

Antwoord

U kunt naar inkooporders (IO's) zoeken op het exacte IO-nummer, ongeacht het datumbereik. Voordat u gaat zoeken, controleert u of Business Network wordt weergegeven in de linkerbovenhoek van de toepassing (is dit niet het geval, klik dan op het vervolgkeuzemenu in de app en selecteer deze optie).

Ga als volgt te werk om deze zoekopdracht uit te voeren:

1. Ga naar het tabblad Workbench bovenaan de pagina.
  2. Selecteer Orders om alle orders te bekijken.
  3. Klik op Filter bewerken om de beschikbare filteropties weer te geven.
  4. Voer het IO-nummer in het veld Ordernummers in.
  5. Schakel het keuzerondje Exacte overeenkomst onder het IO-nummer in.
  6. Klik op Toepassen.

U kunt ook naar inkooporders zoeken via het tabblad Orders > Inkooporders.

Aanvullende informatie

Als u op het exacte ordernummer hebt gezocht maar de inkooporder wordt niet weergegeven, neemt u contact op met uw klant om te bevestigen dat de inkooporder naar de juiste AN-ID (Ariba Network-ID) is gestuurd.

De FAQ Waarom kan ik een inkooporder niet vinden in mijn account? geeft een overzicht van de meest voorkomende mogelijke redenen waarom de inkooporder niet wordt weergegeven.

Van toepassing op

SAP Business Network

Gebruiksvoorwaarden  |  Copyright  |  Veiligheidsverklaring  |  Privacy