Usein kysytyt kysymykset 138373
Sähköposti
Miten teen hakuja ostotilausnumeron perusteella?
Kysymys

Miten teen hakuja ostotilausnumeron perusteella?

Vastaus

Voit hakea ostotilauksia tarkan ostotilausnumeron perusteella, päivämääräalueesta riippumatta. Ennen haun tekemistä varmista, että Business Network näkyy sovelluksen vasemmassa yläkulmassa (jos näin ei ole, napsauta sovellusten pudotusvalikkoa ja valitse se).

Suorita haku näin:

1. Siirry sivun ylälaidassa olevaan Työpöytä-välilehteen.
  2. Valitse Tilaukset, jotta näet kaikki tilaukset.
  3. Napsauta Muokkaa suodatinta ja laajenna suodatin vaihtoehdot.
  4. Syötä ostotilausnumero Tilausnumero-kenttään.
  5. Valitse Tarkka numero -valintanappi ostotilausnumeron alla.
  6. Valitse Käytä.

Voit hakea ostotilauksia myös valitsemalla Tilaukset > Ostotilaukset-välilehti.

Lisätiedot

Jos ostotilauksesi ei näy tarkalla numerolla haettuasi, ota yhteys asiakkaaseen, jotta voit vahvistaa Ariba Network -tunnuksen (ANID) numeron, johon ostotilaus on lähetetty.

Usein kysyttyjen kysymysten kohdasta Miksi en löydä ostotilausta tililtäni? löydät joitakin yleisimpiä syitä sille, miksi ostotilausta ei löydy.

Koskee seuraavia:

SAP Business Network

Käyttöehdot  |  Copyright  |  Turvallisuusseloste  |  Tietosuoja