Ofte stillede spørgsmål 138373
E-mail
Hvordan søger jeg efter indkøbsordrenummer?
Spørgsmål

Hvordan søger jeg efter indkøbsordrenummer?

Svar

Du kan søge efter indkøbsordrer med det præcise indkøbsordrenummer uanset datointerval. Før du kan søge, skal du sikre, at Business Network vises øverst til venstre i applikationen (hvis det ikke vises, skal du klikke på rullelisten i appen og vælge det).

Sådan udfører du denne søgning:

1. Gå til fanen Arbejdsområde øverst på siden.
  2. Vælg Ordrer for at vise alle ordrer.
  3. Klik på Rediger filter for at udvide filtermulighederne.
  4. Indtast indkøbsordrenummeret i feltet Ordrenummer.
  5. Markér alternativknappe Nøjagtigt match under indkøbsordrenummeret.
  6. Klik på Anvend.

Du kan også søge efter indkøbsordrer fra fanen Ordrer > Indkøbsordrer.

Yderligere oplysninger

Hvis din indkøbsordre ikke vises efter søgning efter det nøjagtige nummer, skal du kontakte din kunde for at bekræfte det Ariba Network-id (ANID), som ordren blev sendt til.

Det ofte stillede spørgsmål Hvorfor kan jeg ikke finde en indkøbsordre på min konto? giver nogle af de mest almindelige årsager til, hvorfor indkøbsordren muligvis ikke vises.

Gælder for

SAP Business Network

Brugervilkår  |  Copyright  |  Sikkerhedsbekendtgørelse  |  Beskyttelse af personlige oplysninger